Алекс Раева стана майка едва миналата година, малко преди 40-ия си

...
Алекс Раева стана майка едва миналата година, малко преди 40-ия си
Коментари Харесай

Алекс Раева се готви за второ бебе

Алекс Раева стана майка едвам миналата година, малко преди 40-ия си празник - тя роди момиченце на 2 август 2019-а. Оттогава дребната Лиа радва безпределно певицата, която обаче желае да обезпечи на детето си братче или сестриче.

Раева споделя, че от една страна е признателна за локдауна, защото има опция да прекара повече време с щерка си. Тя не отхвърля обаче, че доста й липсват обществените контакти. " Самата аз съм общителна персона. Вече не мога да прегръщам хората по метода, по който съм го правила и ме е боязън, че детето ми няма да усети това по метода, по който аз съм го усещала като съм била дребна. Тоест – в този момент децата ще порастват в един малко по-различен свят ", разяснява певицата.

Относно бъдещето на фамилията си, Раева разкрива: " Много самоуверено мисля за второ дете, само че сега сме в очаквателен интервал. Чисто прочувствено тази работа е изтощаваща, а аз желая напълно да се отдам на това. Първата ми бременност протече по този начин - беше ужасно, тъй като напълно й се посветих. Не скърбя, че изчаках толкоз доста време, само скърбя, че в случай че бях почнала по-рано, щях да имам доста деца ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР